Şampiyonluk kutlamalarında Messi ve arkadaşları facianın eşiğinden döndü!

Dünya Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin Milli Takımı’nın başkent Bueno Aires’teki kutlamalarında facianın eşiğinden dönüldü. Aralarında Messi’nin de bulunduğu 5 futbolcu üstü açık otobüsün üzerine otururken bir anda karşılarına çıkan kablodan son anda eğilerek kurtuldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nda Fransa’yı yenerek mutlu sona ulaşan Arjantin, kupayı ülkesine getirdi. Mahşeri bir kalabalık tarafından karşılanan futbolcular, şehri turlarken büyük bir kazadan son anda kurtuldu.

ÜZERİ AÇIK OTOBÜSLE TURA ÇIKTILAR

Katar’da şampiyon olduktan sonra milli takım uçağıyla uzun bir yolculuğa çıkan Arjantin, ülkenin başkenti Buenos Aires’e iniş yaptı. Tarihe geçen anlarda Lionel Messi, elinde kupayla uçaktan ilk çıkan isim oldu. Arjantin Milli Takımı, üzeri açık özel bir otobüsle Buenos Aires’i turlamak ve halkla birlikte kutlamalar yapmak için havalimanından ayrıldı.

KAZADAN SON ANDA KURTULDULAR

Arjantinli futbolcular şehri turlarken büyük bir faciadan son anda kurtuldu. Messi’nin de aralarında bulunduğu 5 futbolcu, otobüsün üzerine otururken karşılarına bir anda çıkan kablodan eğilerek son anda kurtuldu.

Şampiyonluk kutlamalarında Messi ve arkadaşları facianın eşiğinden döndü!

Yorumlar kapalı.