Sararan perde nasıl beyazlatılır? İşte beyaz tül perdeleri kar beyazı gibi parlatacak kesin çözüm!

Beyaz tül perdelerde başlayan sararma kötü bir görüntü ortaya çıkardığı için göz zevkini de bozar. Çamaşır makinesinde yıkadığınız perdelerin kar beyazı gibi parlamasını istiyorsanız bu yöntemleri mutlaka deneyin. Peki, sararan perdeler nasıl kar beyazı gibi parlar?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyaz tül perdeler zaman içinde sararma yapmaya başlayabilir. Hava kirliliği, güneş ışınları ya da sigara dumanı gibi faktörler perdelerin kendi rengini kaybedip sararmasına neden olur.

Üstelik perdelerinizi çamaşır makinesinde yıkamanıza rağmen bu sarartılar geçmeyebilir. Birazdan öğreneceğiniz tüyolar sayesinde sizler de beyaz tül perdelerinizin kar beyazı rengine kavuşmasına sağlayabilirsiniz.

Yasemin.com sitesinde yer alan içerikte; Kar beyaz perdelerin sırrı paylaşıldı.

Yapacağınız işlem oldukça basit;

– Bulaşık makineleri için kullandığımız tabletleri perdeleri yıkarken kullanabilirsiniz.

– Çamaşır makinenizin içi kısmına yani tüllerinizin arasına koyup 30 derecede çalıştırın.

Bir başka yöntem ise toz şeker yöntemi ;

– Çamaşır makinesinin deterjan bölümüne koyacağınız 2 kaşık toz şeker ile perdelerinizdeki sarı lekelerden kurtulabilirsiniz.

İşte yapmanız gereken bu kadar basit.

BULAŞIK TABLETİ YÖNTEMİNİ DENEYİN

Posta’da aktarılanlara göre; Bulaşık tabletlerini tülleri beyazlatmak için de kullanabilirsiniz. İlk olarak tül perdelerinizi yıkamak için hazırlayın ardından da kullandığınız özel bir deterjan var ise deterjan bölmesine deterjanı koyun.

Herhangi bir bulaşık tabletini, tüllerin üzerine bırakarak perdeler için önerilen yıkama programında makinenizi çalıştırın. Eğer çamaşır makinesinin perde yıkama programı bulunmuyor ise 30 derecede yıkama moduna alıp tül perdelerin beyazlamasını sağlayın. Yıkama işlemi gerçekleştikten sonra tüllerinizi nemli bir şekilde asabilirsiniz.

Sararan perde nasıl beyazlatılır? İşte beyaz tül perdeleri kar beyazı gibi parlatacak kesin çözüm!

Yorumlar kapalı.