Seçim ne zaman yapılacak? AKP’nin etkin ismi: Bütün zamları Nisan sonuna kadar öteledik

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, AKP'nin etkin ismiyle gerçekleştirdiği sohbetten yola çıkarak seçim tarihiyle ilgili dikkati çeken bir görüş dile getirdi: "Son cümlesiyle bulmacayı çözecek anahtarı da gösterdi."

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, “Bugün için Cumhur İttifakı’nda hesaplar ve seçim takvimine ilişkin süreçler 30 Nisan’a göre yapılıyor…” dedi.

Sarıkaya, bugünkü köşe yazısında AKP’nin etkin bir isminin seçim tarihine ilişkin olarak “Biz 24 Şubat’tan önce Anayasa değişikliğini geçirme çabasındayız… Gübre fiyatındaki artışı da kapsayan bütün zamları Nisan sonuna kadar öteledik…” dediğini aktardı.

“Dönüp tarihlere bakıp, kanunların koştuğu süreler üzerinden hesap edince de karşıma Nisan sonu çıktı” diyen Sarıkaya, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in ise şunları kaydettiğini belirtti:

“Bakanlar Kurulu toplantısı dışında AK Parti’de katılmadığım toplantı olmadı; hiçbirinde de seçim tarihine ilişkin tek kelime konuşulmadı. Ramazan ve Kurban bayramlarını da dikkate alarak kişisel görüşümü söylüyorum; 14 Mayıs üzerinde çok duruluyor. Ama bir karar var mı derseniz, alınmış bir kararımız yok…”

Yazının tamamı için tıklayın.

 

Seçim ne zaman yapılacak? AKP’nin etkin ismi: Bütün zamları Nisan sonuna kadar öteledik

Yorumlar kapalı.