Seda Sayan’ın ablası da gençleşmek için bıçak altına yattı… Görenler tanıyamadı!

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan'ın ablası Nursel Sayan yanlış müdahale sonucu deforme olan yüzünü adeta baştan yaptırdı, görenler tanıyamadı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçirdiği estetik operasyonlarla çok konuşulan Seda Sayan’ın bu kez seneler önce yapılan yanlış müdahale sonucu yüzü deforme olan ablası Nursel Sayan bıçak altına yattı.

Nursel Sayan’ın doktoru öncesi ve sonrası görüntüleri Instagram’da şu notla paylaştı:

“Sevgili Seda Sayan kıymetli ablası Nursel Hanım’ı emanet etti. ‘Hocam ablam 3 yıl önce bir operasyon geçirdi, talihsizlik oldu gözleriyle ilgili, 3 yıldır siyah gözlükler ile dolaşıyor, hem onu hem de yüz gençleştirme yaparsanız mutlu olurum’ dedi. ‘Memnuniyetle’ dedim.”

Seda Sayan’ın ablası da gençleşmek için bıçak altına yattı... Görenler tanıyamadı!

“Aslında iyileştikten sonra paylaşım yapmak istiyordum Nursel Hanım’ın son halini. Fakat çok yoğun merak ediyoruz lütfen erken dönemini paylaşın merak ediyoruz istekleri geldi. ‘Ne dersin Nursel Hanım ameliyattan 15 saat sonraki görüntünü paylaşmamı ister misin?’ dedim. ‘Olur hocam hiç problem değil ben çok memnunum’ dedi.”

Doktorun paylaşımı sonrası Nursel Sayan’ın son halini görenler tanıyamadı, sosyal medyada binlerce yorum yapıldı.

Seda Sayan da Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirmiş, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için dudak liftingi ve bacakları için de ‘Barbie Bebek’ uygulaması yaptırmıştı. Sayan en son boyun ve dekolte bölgesindeki çizgilerden kurtulmak için estetik doktorunun kapısını çalmıştı.

Seda Sayan’ın ablası da gençleşmek için bıçak altına yattı... Görenler tanıyamadı!

https://filmizle.movie/dusler-fabrikasi-izle

Seda Sayan’ın ablası da gençleşmek için bıçak altına yattı… Görenler tanıyamadı!

Yorumlar kapalı.