“Seks gurusu” olarak tanınan cinsellik eğitmeni sınır dışı edildi: ‘Kadınlarımızı baştan çıkarıyor’

Kendisini “seks gurusu” olarak tanıtan ve cinsellik üzerine eğitimler veren Aleksandr Kirillov ve partneri Anastasia Vashukevich, Kazakistan’da kriz yarattı. “Kazak kadınları tahrik etmekle” suçlanan Kirillov ülkeden sınır dışı edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazakistan, cinsellik üzerine eğitim verdiğini iddia eden Rus vatandaşı Aleksandr Kirillov’un ülkeye girişine 1 yıl yasak getirdi.

Radio Free Europe’un haberine göre, Kazakistan yetkilileri, Aleksandr Kirillov’un başkent Almatı’da düzenlediği ‘seks eğitim sınıfları’ hakkındaki kamuoyu tepkisi nedeniyle ülkeden sınır dışı edildiğini açıkladı.

Kazakistan yetkilileri ayrıca, Kirillov’un çalışma arkadaşı Belaruslu hayat kadını Anastasia Vashukevich’in de Kirillov ile birlikte sınır dışı edildiğini ve ülkeye girişine 1 yıl yasak getirildiğini ifade etti.

"Seks gurusu" olarak tanınan cinsellik eğitmeni sınır dışı edildi: ‘Kadınlarımızı baştan çıkarıyor’

Kirillov ve Vashukevich, 2019 yılında Tayland’dan sınır dışı edildiklerinde ün kazanmıştı.

Nastya Rybka lakabıyla da tanınan Vashukevich, Rus oligark Oleg Deripaska’nın ses kayıtları ve yazışmalarına sahip olduğunu da öne sürmüştü.

Vashukevich ayrıca, “Bir Milyarderi Baştan Çıkarmanın Günlüğü” adlı bir kitap yayınlamıştı.

Kirillov ve Vashukevich, psikoloji alanında herhangi bir resmi belge ile kanıtlanmış yeterliliğe sahip değil ancak Rusya ve Belarus’ta yüzlerce kişi yaklaşık 27 bin TL tutarındaki kurslara katılıyor.

“Seks gurusu” olarak tanınan cinsellik eğitmeni sınır dışı edildi: ‘Kadınlarımızı baştan çıkarıyor’

Yorumlar kapalı.