Selçuk Ural’dan tartışma yaratacak sözler: Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi!

Bergen’in hayatının film olmasını eleştiren Selçuk Ural, “Acıları seviyoruz, yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi” dedi ve ekledi: “Bu ülkede sanatçı olmayacaksın, gündem olacaksın. Benim de filmim yapılmayacak.”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper’in oturduğu, eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen ‘Acıların kadını’ lakaplı ünlü sanatçı Belgin Sarılmışer’in hayat hikayesini anlatan ‘Bergen’ filmine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi. Yapım, 17 günde 4 milyon 94 bin 43 seyirciye ulaştı.

Bergen filmi ile ilgili tartışmalara Selçuk Ural da dahil oldu. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen sanatçı, bir döneme damga vuran Bergen’in hayatının film yapılmasını doğru bulmadığını söyledi.

Ural, “Bergen’in bir tane şarkısını sorsam söyleyebilir misiniz? Peki Barış Manço’nun, Cem Karaca’nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye’de şöhret skandal üstüne kurulmuş. Bir Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın filmi yapılmıyor. Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar. Ama Bergen’in filmi yapılıyor” yorumunda bulundu.

Selçuk Ural, “Bir Cem Karaca filmi yapın. Filozof bunlar. Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi. Acıları seviyoruz. Bergen’in filmi yapıldı, Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Niye Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın, Cem Karaca’nın daha nicelerinin filmi yapılmadı? Bir tanesinin 10 tane albümü var, bir tanesinin 110 tane albümü var. Ben şahsen 37 tane 45’lik 9-10 tane longplay, 10 tane kaset, 10 tane CD’si olan adamım. Benim de filmim yapılmayacak. Çıkıp şurada külotla bir gün koşarsam ertesi gün gündem değişir ve benim de filmimi yaparlar. Gerçekler maalesef bunlar. Adam ‘Uzaya gittim’ dedi, bir anda şöhret oldu. Bu ülkede sanatçı olmayacaksın” şeklinde konuştu.

Selçuk Ural’dan tartışma yaratacak sözler: Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi!

Yorumlar kapalı.