Seray Sever kimdir, kaç yaşında, evli mi? Seray Sever neyi itiraf etti?

Kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evli olan Seray Sever, katıldığı programda dikkat çekici bir itirafta bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seray Sever, bir dönem yaptığı bir talk showda Behzat Uygur’a Pınar Altuğ ve eşinin arasındaki yaş farkını ima ederek, ” Pınar size gelirse oğlunu sakla” diyerek şaka yaptığını ve Pınar Altuğ’un kendisine bozulduğunu itiraf etti.

Kendisi ve eşi hakkında 10 yaş fark olan Seray Sever, ” Büyük konuştum, genç koca aldım. Arada büyük konuşmalar çok iyi oluyor” ifadelerini kullandı.

Seray Sever kimdir, evli mi?

Seray Sever 27 Şubat 1973 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise öğrenimini Doğuş Koleji’nde tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur. 2006 yılının şubat ayında Seyhan Müzik etiketi ile 5 şarkılık Yeni Bir Karar adlı albümünü yayınladı. Bu albümde yer alan İçim Yanıyor ve Yeni Bir Karar adlı şarkıların video klipleri yayınlandı. 2008 yılında dizi, TV programları, reklam ve sinema prodüksiyonları yapmakta olan şirket Zodyak Prodüksiyon’u kurdu. Tekin Acar Kozmetik ortaklığı ile dünyaca ünlü kozmetik üreticisi Kiehl’s markasını Türkiye’ye getirdi.

Daha önce çok genç yaşta evlenen Seray Sever ilk evliliğini 21 yaşındayken 1994 yılında Uğur Kozanoğlu ile yaptı. 5 yıl süren evlilikleri aldatma iddiaları ile çatırdamaya başladı ve sonunda ayrılıkla noktalandı.

2018 yılında Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı aralarında 10 yaş fark olan Eray Sünbül ile 4 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırdılar. Çift, Sofia ve Alya isimlerini verdikleri ikiz bebeklerini 19 Nisan’da kucaklarına aldılar.

Seray Sever kimdir, kaç yaşında, evli mi? Seray Sever neyi itiraf etti?

Seray Sever kimdir, kaç yaşında, evli mi? Seray Sever neyi itiraf etti?

Yorumlar kapalı.