Seray Sever’in zor günleri: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde

2018 yılında Eray Sünbül ile dünyaevine giren Seray Sever 19 Nisan'da ikizlerini dünyaya getirdi. İkizlerine Sofia ve Alya isimlerini veren ve zorlu bir doğum süreci geçiren 49 yaşındaki sunucu, yaşadıklarını anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile dünyaevine giren Seray Sever, geçtiğimiz aralık ayında sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hamile olduğunu duyurmuş, “Çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin hamile kaldığı yaşta hamile kaldım. Hep ikiz bebek istiyordum. Allah gönlümüze göre verdi” demişti.

Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde

Zorlu bir doğum süreci geçiren Sever, yaşadıklarını anlattı: “Çok şükür iyiyiz. Operasyon zorluydu. Doktorum Murat Emanetoğlu, doğum koçum Ayşe Yıldız beni çok güzel yönetti. Hastane sürecimiz de devam ediyor. Toparlanmaya çalışıyoruz. Bir hafta kadar daha buradayız. Çünkü zorlu bir operasyondu, 34’üncü haftada doğdular. Bebişlerin de ideal kilolarına gelmelerini bekliyoruz. Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde. Ama durumu çok iyi. Biraz daha kilo almasını bekliyoruz.”

Heyecan içerisinde olduğunu belirten Sever, “Sofia yanıma gelmeden önce hazırlık yapmaya başladım. Onun için pembe gecelik giydim ve süslendim. Bugün ilk defa altını değiştirdim” ifadelerini kullandı.

Eray Sünbül ile evli olan Seray Sever, daha önce 8 kez tüp bebek tedavisi gördü. 49 yaşındaki oyuncu, kızlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

 

Seray Sever’in zor günleri: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde

Yorumlar kapalı.