Sermiyan Midyat Devlet Bahçeli’yi engelledi: Akıl ve ruh sağlığım için engelledim

Oyuncu Sermiyan Midyat, stadyumlarda atılan “Hükümet istifa” sloganları sonrası Beşiktaş üyeliğinden ayrılan MHP lideri Devlet Bahçeli’yi Twitter’da engelledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig takımlarından Kayserispor, Konyaspor ve Alanyaspor, tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” sloganlarının ardından peş peşe açıklamalarla iktidarı destekledi. Sanatçı Sermiyan Midyat Kayserispor ve Alanyaspor’a tepki gösterdi. Midyat “Devlet biziz. Halkız. Alanya’yız. Kayseri’yiz. Siz kimsiniz?! Kendini devlet zanneden halkın uzağındaki kulüpler. 1. Kayserispor. 2. Alanyaspor. Unutulmayacaksınız ey yöneticiler!” dedi.

Midyat daha sonra Bahçeli’yi Twitter’dan engelleyerek “Halk olarak kin ve düşmanlığa daha fazla tahrik olmamak için, akıl sağlığım için, ruh sağlığım için engelledim” ifadelerini kullandı.

Sermiyan Midyat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca için de “Birilerini sırf iktidar ya da muhalefet diye eleştirmenin yanlış olduğuna inandım her zaman. Bu yüzden pandemide Amerika’ya nazaran ülkemdeki haklı yöntemleri takdir ettim. Halkın gerçekten umursandığını zannedip yanıldım. Üzgün ve tebrik ettiğim için pişmanım @drfahrettinkoca” açıklamasında bulundu.

Sermiyan Midyat Devlet Bahçeli’yi engelledi: Akıl ve ruh sağlığım için engelledim

Yorumlar kapalı.