Serpil Tosun ile Kenan Tosun boşanma kararı aldı

Oyuncu Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun ile babası Kenan Tosun boşanma kararı aldı. Kenan Tosun, geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Nişantaşı'nda görüntülenmişti. İşte magazin gündemine damga vuran gelişmenin perde arkası...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın Nişantaşı’nda görüntülenmesinin yankıları sürüyor.

Serpil Tosun’un, eşinin Ümran Seyhan ile birlikte olduğunun ortaya çıkmasından sonra Kenan Tosun’dan boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Serpil Tosun, Instagram’dan oğlu ve kızı Cansu Tosun ile karesini paylaşıp, “Ailem”notunu düştü.

Serpil Tosun ile Kenan Tosun boşanma kararı aldı

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı’nda bir erkek arkadaşıyla samimi şekilde gülerek yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Yanındaki kişinin Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun olduğu iddia edilince bu olay geniş yankı uyandırmıştı.

Konuyu 2. Sayfa magazin programında ele alan Müge Dağıstanlı “Cansu Tosun’un anne ve babası evli. Ege’de çok güzel bir köyde yazlıkları yan yana bu ailelerin. Ailece de görüşüyorlar bu görüşme sırasında mı kanlar kaynadı” ifadelerini kullanmıştı.

Serpil Tosun, sosyal medya hesabında “En çok da kendime mahcubum, olmazlarla ziyan ettim gönlümü” ifadesine yer verip Aziz Nesin’in şu sözlerini paylaşmıştı:

“Seni annen kadar sevecek ve baban kadar merak edecek kimse yoktur. O yüzden kimse bana aşktan bahsetmesin.”

 

Serpil Tosun ile Kenan Tosun boşanma kararı aldı

Yorumlar kapalı.