Sertab Erener: Şarkılarımı kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim

Sertab Erener, dün akşam gerçekleşen konserinin gelirinin tamamını ormanları yeşertmek için bağışlayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, konuyla ilgili, “Şarkılarımı bütün ruhumla kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim.” dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, orman yangınlarıyla kavrulurken ünlü şarkıcı Sertab Erener’den anlamlı bir hareket geldi. Erener, konser gelirinin tamamını ormanları yeşertmek için bağışlayacağını duyurdu.

KONSER GELİRİNİ BAĞIŞLADI

Konuyla ilgili konuşan 56 yaşındaki Sertab Erener, “İki gündür yaşadığımız ciğerimizi yakan bu acı ile bugün sahneye çıkmak benim için imkansızdı, iptal edelim istemiştim ama Turkcell ile gerçekleştireceğimiz bu konserin bütün gelirini kaybettiğimiz ormanlarımızı en kısa zamanda yeniden yeşertmek için bağışlamaya karar verdik. Bu inançla yola çıktım. Bu gece şarkılarımı bütün ruhumla kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim.” dedi.

“50 BİN FİDAN BAĞIŞI YAPIYORUZ”

Ayrıca ünlü şarkıcının Instagram hesabından yayınlanan gönderide, “Ülkemizi yasa boğan orman yangınları sebebiyle büyük üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılara ve yangından etkilenen tüm canlılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Bu felaketin yaralarını hızla sarmak için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. İlk olarak yanan canımız ormanlarımızı yeniden yeşertmek için 50 bin fidan bağışı yapıyoruz. Ayrıca Turkcell Yıldızlı Geceler açılış konserinden elde edilecek geliri de fidana dönüştüreceğiz.” ifadelerine de yer verildi.

Sertab Erener: Şarkılarımı kaybettiğimiz ağaçlarımız, hayatını kaybeden bütün canlılar için söyleyeceğim

Yorumlar kapalı.