Sevgilisini trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül ödül töreninde konuştu: Onun bu anı görmesini çok isterdim!

Önceki akşam 'Birbirimize İyi Gelmiyoruz' şarkısıyla 'En İyi Klip' plaketini alan Gülçin Ergül, ödülünü geçtiğimiz yıl aralık ayında trafik kazasında kaybettiği sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı'ya adadı. Ayakta durmakta zorluk çektiği görülen ünlü şarkıcı, "Onun bu anı görmesini çok isterdim" dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; 5. BAU Radyo MüzikOnair Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Özge Ulusoy ve Ceyhun Yılmaz’ın sunduğu gecede 32 kategoride yılın en iyilerine ödüller dağıtıldı.

Etkinliğe Gülçin Ergül, Belkıs Akkale, Gonca Vuslateri, Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl, Ivana Sert, Ece Mumay, Dila Kalafatoğlu, Emir Can İğrek gibi ünlü isimler katıldı.

Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı aralık ayında kaybeden şarkıcı, duygusal bir konuşma yaptı.

“Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu ödülü kazanmamıza sebep olan yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum. Mucizevi bir şekilde tüm gücümü toplayarak, olabildiğince karşınızdayım, şükürler olsun. Fakat ne yazık ki bu ödülü aslında hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin, bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük bir emeği var, bizim gibi. O yüzden bu anı görmesini çok isterdim. Bu bizim için hem büyük bir motivasyon olacak çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. İçimiz tabii ki buruk ve acı verici oldukça… Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

 

Sevgilisini trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül ödül töreninde konuştu: Onun bu anı görmesini çok isterdim!

Yorumlar kapalı.