Sevgiliye doğum günü mesajı 2021, Sevgiliye en beğenilen doğum günü kutlama mesajları… Anlamlı, uzun, kısa doğum günü mesajları

Sevgiliye en güzel doğum günü mesajı için biraz ilhama ihtiyacınız olabilir diye düşündük. Sevgiliniz ve sizin için değerli olan bugününde, sevgilinize varlığınızı en romantik şekilde hissettirebilmeniz adına sizin için en güzel doğum günü mesajlarını seçtik. İşte en güzel, anlamlı, uzun, kısa doğum günü mesajları...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğum günü mesajları ile sevdiklerimizi daha fazla nasıl mutlu edeceğimizi, klişelerden uzak duracak bir şekilde yazılar yazıp kutlamak isteriz. Özellikle bizler için yeri vazgeçilmez olan sevgiliye, arkadaşa, kardeşe, anneye, babaya ve eşe onları ne kadar sevdiğimizi daha iyi ifade etmek isteyebiliriz. Bu sebeple en yakın olan kişilere gönderebileceğiniz anlamlı, içten, komik, eğlenceli, etkileyici, kısa ve uzun en güzel doğum günü mesajları ve sözleri sizler için sayfamızda yer alıyor.

Sevgiliye doğum günü mesajı 2021, Sevgiliye en beğenilen doğum günü kutlama mesajları... Anlamlı, uzun, kısa doğum günü mesajları

Sevgiliye En Güze Doğum Günü Mesajları 2021

Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. Mutlu yıllar! Kelimelerin anlamsız kaldığını seninle öğrendim ben.

Gökkuşağının renklerini. Önceleri görmezdim oysa ki. Hayatıma renk, gönlüme güneş oldun sevgilim.. İyi ki doğdun…

Bugün günlerden sen… Ve ben senin kulun kölen. Dile benden ne dilersen sevgilim emrine amade bu yürek. İyi ki doğdun.

Seni kaybetmek değil bulmak isterim, aslında içindeki seni, özündeki hissi, kalbindeki beni… Bil ki sadece seni. İyi ki doğdun sevgilim.

Sen yokken eksik olduğumu anladım. Sana vurgun, sana hasret, sana muhtaç olan bu virane aşığın yaralarına gel de derman ol sevgilim. İyi ki doğdun.

Sevgiliye doğum günü mesajı 2021, Sevgiliye en beğenilen doğum günü kutlama mesajları... Anlamlı, uzun, kısa doğum günü mesajları

Ben sana mecbur değil mecnunun sevgilim. İyi ki varsın mutlu yıllar.

Bir yanım hep yarım, kanayan yanım. İyi ki doğdun.

Sen geldin ben huzuru buldum. Sen geldin yaralarıma ilaç, çaresizliğime derman oldun. Peki sorarım sana şimdiye dek nerelerdeydin? İyi ki doğdun.

Yalnız bir adamdım ben ıssız, kimsesiz, çaresiz. Sen geldin bahar geldi hayatıma anladım ki sensiz ben bir hiçtim. İyi ki geldin ve iyi ki doğdun sevgilim.

Hayat hiç ummadığınız anda mucizedir aslında. Benim mucizem sana dair yaşanan ne varsa. İyi ki doğdun.

Hayatta dilediğim tek dilek hep sen yine sen. İyi ki varsın sevgilim iyi ki doğdun ve hayat seni çıkardı karşıma.

Sendeki beni gel de kalbime sor sevgili. İyi ki doğdun.

Sen benim ilk aşkım sana tutsak bu biçare hep yanında olacak bundan sonra. Birlikte nice güzel yıllara. İyi ki doğdun.

Sevgiliye doğum günü mesajı 2021, Sevgiliye en beğenilen doğum günü kutlama mesajları... Anlamlı, uzun, kısa doğum günü mesajları

Hayatın en acımasız olduğunda seni buldum karşımda. Işık oldun, yolumu buldum. İyi ki doğdun canım sevgilim.

Sensizlik bir kor yüreğimi yakıp kavuran… Anladım ki sensiz bir külüm havaya savrulan. Beni sensiz yüreğimi çaresiz bırakma sevgilim. İyi ki doğdun.

Sevgiliye En Güzel Doğum Günü Mesajı Uzun

“Seninle bir ömür geçirmek ve her an seninle olmak bana en büyük hediye. Bugün senin en özel günün. Mutluluk da sayende her gün benim. Baharda yeniden doğan doğa gibi, güneşin ısıttığı papatya dolu kırlar gibi enerji dolu bir yaş seni bekliyor. Doğum günün kutlu olsun sevgilim. İyi ki varsın. İyi ki sıcacık duygular getiriyorsun hayatıma.”

“Canım sevgilim, varlığınla hayatıma renk katıyorsun. Seninle dolu dolu geçen  zamanlarda bunu daha da iyi anlıyorum. Şimdi uzanıp sana dokunur gibi, kelimelerimle yanındayım. İyi ki doğdun, seni çok seviyorum.”

“Hayatımda ne aradıysam bil ki sende buldum. Senden öncesi yoktu benim için, seninle yeniden var oldum. Sende bütün ümitler, sende bütün gelecek. Ben artık sen olmuşum. Doğum günün kutlu olsun canımın içi sevgilim, seni çok seviyorum.”

Sevgiliye doğum günü mesajı 2021, Sevgiliye en beğenilen doğum günü kutlama mesajları... Anlamlı, uzun, kısa doğum günü mesajları

“Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha güzelini verirmiş. Ben hayata ne verdiğimi bilmiyorum ama bana hiç beklemediğim kadar güzel olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki birlikteyiz. Seni çok seviyorum canım sevgilim.”

“Bu sabah güneş senin için doğdu. Bugün hep hayal kuruyorum, düşlerimde hep sen… Şimdi seninle birlikte, huzurla ve mutlulukla geçecek daha nice yıllarımızın hayalini kuruyorum. Bir tanem, doğum günün kutlu olsun.”

“Sevgilim iyi ki doğdun. Birlikteliğimizde hayatıma getirdiğin her şey için sana teşekkür ederim. Yanından bir an bile ayrılmak istemiyorum. Bu mutluluğu seninle paylaşmak şimdi en güzel hayalim, seni çok seviyorum sevgilim. İyi ki doğdun.

“..ve ben bütün zamanımı ve bütün zamanımdan bin kat fazlasını ve daha da iyisi, dünya üzerinde var olan bütün zamanları senin için kullanmak istiyorum; seni düşünmek, senin içinde nefes almak için.”, demiş Franz Kafka. İşte sen böyle seviyorum dünyam, hiç ayrılmayalım. Doğum günün kutlu olsun.

“Ruhumu ruhunda hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin yapamadığı o mutluluğu koymayı başardığın için teşekkür ederim. İyi ki doğdun, iyi ki doğdun da hayatımın bir parçası oldun canım sevgilim. Doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.”

Sevgiliye doğum günü mesajı 2021, Sevgiliye en beğenilen doğum günü kutlama mesajları… Anlamlı, uzun, kısa doğum günü mesajları

Yorumlar kapalı.