Sevgiliye özür mesajı nasıl atılır? Sevgiliye özür mesajı uzun 2021… Sevgiliye uzun, duygusal özür mesajı

Hayatımızda iyi dönemler olduğu kadar kötü ve zor dönemlerle de karşılaşırız. Mesela, sevgiliyle tartışmak gibi. Sonrasında ise kendimizi affettirmek için sevgiliye özür mesajları Whatsapp veya diğer mesajlaşma platformları için aramaya başlarız. Onun kalbine girmek için etkili ve cezbedici bir mesaj bulmaya çalışırız. Bizde tam bu durumdan yola çıkarak en güzel sevgiliye özür mesajlarını derledik. İşte sevgiliye uzun, duygusal özür mesajları...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sevgiliye özür mesajı atarken dikkatli olmak gerekir. Neden özür dilendiği, niçin özür dilendiğine göre özür mesajına dikkat etmek ve ona göre mesaj atmak önemlidir. Peki Sevgiliye özür mesajı nasıl atılır? İşte Sevgiliye özür mesajı uzun 2021… Sevgiliye uzun, duygusal özür mesajı

Sevgiliye özür mesajı nasıl atılır?

Sevgiliden Af Dileme Mesajları Kısa

Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan, ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki. Tutunduğum dalsın. Beni affet.

Her zaman aptalca hatalar yapmaya eğilimliydim, ama hiç umursamadım. Ama kalbini kırmak kabul edemeyeceğim bir şey. Ben çok üzgünüm.

Dudaklarındaki tebessümü görmek kadar hiçbir şey mutlu edemez beni. Lütfen bu dargınlık bitsin. Gülen yüzünü ve seni çok özledim.

Hayatım bilmeden kırıverdim o güzel gönlünü. Beni affetmeni istiyorum. Bizi üzecek böyle hadislerin bir daha yaşanmamasını ümit ederim.

Aslında amacım seni kırmak değildi, ne yapayım kırıldın bir kere. Yaptığım bilinçsiz ve düşüncesiz davranışımdan dolayı senden özür diliyorum. Seni seviyorum…

Sevgiliye özür mesajı nasıl atılır? Sevgiliye özür mesajı uzun 2021... Sevgiliye uzun, duygusal özür mesajı

Bak yine soldu güneş, yine akşam oluyor, ömrümün kadehine sensiz bir gün daha doluyor sen yoksun diye inan dertliyim kederliyim, gelmezsen kahrolurum, yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum.

Söylediğim sözlerle biliyorum ki ruhun zedelendi. Sana çok değer veriyorum ve sen benim için çok değerlisin. Bu yüzden ikimiz biriz, aynı ruh eşiyiz. Ne kadar üzüldüğünün farkındayım. Ben affet yağmurun kızı.

Sen ömrümün bereketi, kendi dünyamda bir yere sığdıramadığım çalıkuşu. Bilirim şu anda yatağında üstüne yorganı çekmiş o güzel gözlerinden yaşlar geliyor. Keşke şu an yanında olup sana sıkı sıkı sarılabilsem. Sana beni affetmen için yalvarabilsem. Beni affet canımın içi. Seni çok ama çok seviyorum.

Merhaba öncelikle sizden özür dilemek istiyorum. Çünkü; bugün olanlar hiç kimsenin kolayca kabul edemeyeceği şeylerdi. Ancak size karşı duygularım çok yoğun ve sizinle sıkça görüşmek isteğindeyim… Eğer özürlerimi kabul eder ve bana bir şans daha verirseniz lütfen olumlu bir mesaj gönderin!

Beyaz bir güvercin yoIluyorum sana bu mesajIa birlikte. Bu bir barış mesajı! Tüm kırgınlıkları yok etsin ve sen özürlerimi kabul et diye… Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle, diyor ki: “kırdım seni ama inan çok üzgünüm. Bugün için özür dilerim. İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eski gibi olmamız.

Sevgiliye özür mesajı nasıl atılır? Sevgiliye özür mesajı uzun 2021... Sevgiliye uzun, duygusal özür mesajı

Sevgiliye Özür Dileme Mesajları Uzun

Biliyorum yine kırdım bugün seni ne kadar istemesem de, ama inan amacım seni üzmek değildi nazlı çiçeğim. Bunların tek nedeni sana olan aşkımın büyüklüğünden ileri geliyor. Kıskançlığım ve seni delice seviyor olmam bazen gözlerimi kör edip her şeyi görmezden geliyor. Biliyorum sende çok seviyorsun beni hatta beklide benden daha çok. Ne olur bugün ki yanlış tavrımdan ve acı sözlerimden ötürü beni affet aşkım. Seni kırmak istemedim. Sana çok güveniyorum ve çok inanıyorum. Senden tüm kalbimle özür diliyorum. Affeder misin bu deli sevgilini?

Dün doğum günündü ve ben hatırlayamadım. Bana ne kadar çok kızsan haklısın sevgilim. Bunu nasıl yaptığımı, nasıl dünyada en çok sevdiğim kişinin doğduğu günü unuttuğumu anlayamıyorum. Ama ne olur bana telafi etmem için bir şans ver. İnan bana unuttuğuma bile sevineceksin.  Sen bu dünyada en güzel şeyleri hak eden tek kadınsın. Dünyaları önüne sersem yetmez inan aşkım. Beni affet, koca kafalı adamın tekiyim ama inan yüreğim seni delicesine çok seviyor, istersen konuşma, istersen bağır çağır ama affet sevgilim.

Bugün yaptığım kabalıkla o nur yüzünü soldurduğum için kendimden nefret etsem de ne olur sen hor görme affet beni aşkım. Özür dilemenin bir anlamı olmaz yapılan kabalık karşısında biliyorum sana sonuna kadar hak veriyorum. Ama inan bunun bir daha tekrarı olmayacak. Elimi tutma, yüzüme bakma ne yeter ki tamam affettim de. Buna bile razıyım bebeğim. Bana vereceğin en ağır ceza beni kendinden uzak tutmandır zira. Senden dünyalar kadar özür diliyorum ve ne olur affet bu koca bebeği diyorum.

Sevgiliye özür mesajı nasıl atılır? Sevgiliye özür mesajı uzun 2021... Sevgiliye uzun, duygusal özür mesajı

Her gün kapına bir kırmızı gül bırakıyorum küçük bir notla. Affet beni diyerek. Ne olur artık bir cevap ver sevdiğim bana. Ben çok pişmanım inan her gün ölüm geliyor sensizlik bana. Biliyorum gül bahçesini önüne sersem az ama senden özür diliyorum yaptığım hata adına.

Senin gözlerinden düşen bir yaşa sebep olduğum için kendimi ölene kadar affetmeyeceğim sevgilim ama ne olur sen beni affet. Yoksa yüreğim sensiz cehennem yeri, yaz ortasında kışı yaşıyorum inan. Aldığım nefesin içtiğim suyun bir anlamı yok. Sensiz olan hiçbir şeyin manası yok inan. Özür dilerim hatalarım için. Ne olur affet beni, sana söz veriyorum ömrümün sonuna dek bir daha üzmeyeceğim seni.

Sevgiliye özür mesajı nasıl atılır? Sevgiliye özür mesajı uzun 2021… Sevgiliye uzun, duygusal özür mesajı

Yorumlar kapalı.