Şeyma Subaşı ayrılık haberlerini doğruladı: Ayrılık doğru, sebepleri bizde kalsın

Şeyma Subaşı, yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldığına yönelik çıkan dedikoduları doğruladı. Alsaloussi hakkındaki 'dolandırıcı' iddialarını reddeden Subaşı, "Ayrılığımın nedeni ile ilgili çıkan haberler asılsız. Ayrılık doğru ama sebepleri bizde kalsın." dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2018’de Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından İtalyan Guido Senia’yla aşk yaşamaya başlayan ancak aradığı mutluluğu yine bulamayan Subaşı, ocak ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açtı.

Kendisi için uçak kapatan sevgilisi hakkında, ‘Ben onun malı olmaktan mutluyum’ diyen Subaşı, evlilik teklifi almasının ardından hamile olduğunu açıkladı. Ancak hamileliğini duyurduğu paylaşımı hemen silmesi kafaları karıştırdı. Subaşı, iki gün sonra da bebeğini kaybettiğini söyledi. Özellikle son bir ayda magazin gündeminde sıkça konuşulan ikilinin ayrılık nedeni merak konusu oldu. Çift hakkında hemen hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak ise, Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğu ileri sürüldü.

“SEBEPLERİ BİZE KALSIN”

Subaşı, çıkan dolandırıcılık iddialarından sonra açıklama yaptı. Ayrılık dedikodularını doğrulayan Subaşı, “Bugünkü ayrılığımın nedeni ile ilgili çıkan haber tamamen asılsızdır. Beni arayan gazetecilere söylediğim gibi: Biraz saygı gösterin. Ayrılık doğru ama sebepleri biz de kalsın.” dedi.

Şeyma Subaşı ayrılık haberlerini doğruladı: Ayrılık doğru, sebepleri bizde kalsın

Yorumlar kapalı.