Şeyma Subaşı’nın şaşırtan paylaşımının ardından Acun Ilıcalı ve sevgilisinden hamle!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile geçen aylarda boşanmıştı. Boşanmanın ardından Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Subaşı, Instagram hesabından Acun Ilıcalı'yı övünce olanlar oldu. Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan dikkat çeken hamle geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyma Subaşı 3 Mayıs 2023’te Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemişti. Subaşı, Alsaloussi ile 29 Eylül’de boşanmıştı.

Boşanmanın ardından Survivor başlar başlamaz kızı Melisa ile soluğu Dominik’te alan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından eski eşi Acun Ilıcalı’yla ilgili paylaşım yaptı.

“BAHSETTİĞİM BAŞARI HİKAYESİ MELİSA’NIN BABASI HAKKINDA”

Subaşı, “Büyük ve başarılı bir yapım ekibi! 6 farklı ülke için ‘survivor’ TV şovunu çekiyor. 13 yıldan fazladır Dominik Cumhuriyeti! Ne büyük başarı, çok gurur duyuyorum. Bu arada bahsettiğim başarı hikayesi Melisa’nın babası hakkında. Bu, onun pek çok başarısından sadece biri. Başardıklarını görmek beni çok gururlandırıyor” sözlerini paylaştı.

Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımı sosyal medyada gündem olurken, Dominik’te olan Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı’dan fotoğraf hamlesi geldi.

Şeyma Subaşı'nın şaşırtan paylaşımının ardından Acun Ilıcalı ve sevgilisinden hamle!

Altunkaya, Instagram’daki yalnız olduğu profil fotoğrafını Acun Ilıcalı ile birlikte olduğu pozuyla değiştirdi.

Acun Ilıcalı da Altunkaya ile birlikte maç izlemeye gittikleri andan bir fotoğrafı Instagram’ın hikaye bölümünden paylaştı.

Şeyma Subaşı’nın şaşırtan paylaşımının ardından Acun Ilıcalı ve sevgilisinden hamle!

Yorumlar kapalı.