Shakira’nın Pique’ye gönderme yaptığı şarkı 14 başlıkta Guinness Dünya Rekoru kırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, olaylı şekilde ayrıldığı futbol yıldızı Gerard Pique’ye göndermede bulunduğu son şarkısıyla 14 Guinness Dünya Rekoru’nu birden kırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kolombiyalı yıldız Shakira, Arjantinli DJ Bizarrap ile birlikte hazırladığı ve ocakta dinleyiciyle buluşan son şarkısı Music Sessions Vol. 53 ile bir kez daha gündeme oturdu.

11 yıllık ilişkinin ardından iki çocuğunun babası İspanyol futbolcu Gerard Pique‘den ihanet sonucu 2021’de ayrılan Shakira, Music Sessions Vol. 53 şarkısında eski sevgilisini ve onun yeni genç kız arkadaşı Clara Chia’yı hedef almıştı. “Ferrari’den inip Renault Twingo’ya binmek” ve “Rolex saatten sonra Casio saat kullanmak” benzetmeleriyle bomba etkisi yaratan şarkı, dinlenme rekoru da kırmıştı.

Şarkı Guiness’te de 14 rekor birden kırarak büyük başarıyla imza attı.

Shakira’nın hit’i, 14 milyondan fazla dinlenmeyle “24 saatte Spotify’da en çok dinlenen Latin şarkısı”, 63 milyon tıklanmayla “YouTube’da en çok izlenen Latin şarkısı”, “YouTube’da 100 milyon görüntülenmeye en hızlı ulaşan Latin şarkısı” dahil 14 başlıkta rekor kırdı.

Shakira’nın Pique’ye gönderme yaptığı şarkı 14 başlıkta Guinness Dünya Rekoru kırdı

Yorumlar kapalı.