Shakira’yı aldatan Gerard Pique’den kızdıracak açıklama: Ben sevgilimin kuklasıyım

10 yıllık sevgilisi ve iki oğlunun annesi olan ünlü şarkıcı Shakira'yı aldatan Gerard Pique, 23 yaşındaki sevgilisi Clara Chia ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. 36 yaşındaki Pique "aralarında baskın olan kişinin Clara Chia olduğunu" söyleyerek “Ben bir kuklayım” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İspanyol yayıncı Ibai Llanos’un sunduğu programın konuğu olan Gerard Pique, uğruna, 10 yıllık sevgilisi Shakira‘yı aldatıp terk ettiği sevgilisiyle ilişkisinin merak edilenlerini anlattı.

Oldukça ilginç itiraflarda bulunan Pique, kıyafetlerini bile genç sevgilisinin seçtiğini söyledi. Pique, bu yüzden kendisini “bir kukla” olarak tanımladı.

Programın sunucusu Llanos, Pique’ye giyim tarzını belirlemek için moda dergilerini takıp edip etmediğini sordu. Bu soru üzerine Pique’nin şakayla karışık o tuhaf açıklaması geldi. Pique, genç sevgilisi Clara Chia ile birlikte alışveriş için mağazaya gittiklerini söyleyip “Gerçek şu ki, mağazaya gidiyoruz. Kıyafetleri benim için seçiyor ve satın alıyor” diye konuştu.

AYRILIKLARI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Gerard Pique ile 10 yıllık sevgilisi Shakira’nın ayrılığı olaylı olmuştu. Uzun süre sevgilisini aldatan Pique sonra geride hiç aklına gelmeyen bir ipucu bırakınca bir tür skandal yaratan bu aldatma da ortaya çıkmıştı.

Bir iddiaya göre Shakira iki oğluyla birlikte, yaşadıkları Barcelona’dan uzaktayken Gerard Pique, online bir görüşmeye katıldı. O kamera karşısında konuşurken arkasında zaman zaman kadraja giren bir genç kadın vardı. Sosyal medyadaki bu görüşmede diğer katılımcılar onun Shakira olmadığını hemen anladı ve böylece aldatma ortaya çıktı. Fakat yeni ortaya atılan başka bir iddiaya göre de Gerard Pique’yi ele veren, Shakira’nın buzdolabında bulduğu bir miktarı yenilmiş bir kavanoz çilek reçeli oldu.

Shakira’yı aldatan Gerard Pique’den kızdıracak açıklama: Ben sevgilimin kuklasıyım

Yorumlar kapalı.