Sıla, aşkını böyle anlattı: “İlker’e bağlandım, net!”

Ünlü şarkıcı Sıla, katıldığı bir programda aşk yaşadığı İlker Kaleli'ye olan duygularını anlattı. Çok samimi bir itirafta bulunan Sıla, "İlker’e bağlandım, net" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Can Şengün ile Sıkı Fıkı’ programına konuk olan Sıla, aşk hayatı ve müzik kariyeriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sıla, bir süredir aşk yaşadığı İlker Kaleli hakkında da ilk kez bu kadar açık konuştu.

“İLKER’E BAĞLANDIM”

Sıla, “Bağlanmak diye bir duygum var elbette. İlker’e bağlandım mesela, net. Müziğe ve edebiyata da bağlandım. Bağlanmak çok güzel bir şey, çünkü sahip çıkmak vardır temelinde… Sahip çıktığınız şeyler özeldir ve sahip çıkmak mesela çok iyi gelir” dedi.

“İÇTEN GELİYOR”

Sıla “Müzik aşkınız nereden geliyor?” sorusuna ise, “İçten geliyor sanıyorum. Çünkü çok küçük yaşlarda başlayan bir şey bu. Bence herkesin kendini ifade ettiği özgür bir alan var. Ben de sanırım şarkı yazarak kendimi ifade ediyorum. Şarkı sözü yazmayı seviyorum ve sadece şarkı söyleyen bir müzisyen olmak istemezdim. Biliyorsunuz, sahnede bu işi bir kez yapan herkesi yakalayan bir ateştir” yanıtını verdi.

Sıla, aşkını böyle anlattı: “İlker’e bağlandım, net!”

Yorumlar kapalı.