Sinan Akçıl, Hadise’den yüzüğü geri istediği iddia edilen Mehmet Dinçerler’e sahip çıktı: ‘Her duyduğunuza inanmayın’

Mehmet Dinçerler'in boşanma kararının ardından Hadise'ye aldığı 3 milyon TL'lik yüzüğü geri istediği iddiasına bir yorum da Sinan Akçıl'dan geldi. Yıllar önce Hadise ile birliktelik yaşayan Akçıl, Dinçerler'i savunarak "Yüzüğü istememiştir, öyle bir çocuk değil. Her duyduğunuza inanmayın" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gözlerden uzak bir düğün yaparak 30 Nisan’da nikah masasına oturan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler boşanma kararı aldı. Avukatı aracılığıyla boşanma davası açan Hadise, psikolojik şiddete maruz kaldığını söyledi.

Ayrılık kararının ardından Dinçerler’in Hadise’ye aldığı 3 milyon TL’lik yüzük ile düğünde takılan altınları geri istediği ileri sürüldü.

Sinan Akçıl: Mehmet yüzüğü istememiştir

Magazin gündemine bomba gibi düşen iddialara bir yorum da Hadise’nin eski sevgilisi Sinan Akçıl’dan geldi. Akçıl, Gazete Magazin’in sorularını yanıtladı.

2009-2010 yılları arasında Hadise ile aşk yaşayan Akçıl, yüzük iddiasında Dinçerler’e sahip çıktı.

Ayaküstü soruları yanıtlayan Akçıl, “İstememiştir, zannetmiyorum. Öyle bir çocuk değil. Her duyduğunuza inanmayın” ifadelerini kullandı.

“Burcu yüzüğü eve yollamış”

İkinci kez boşandığı oyuncu Burcu Kıratlı’nın kendi alyansını yolladığını söyleyen Sinan Akçıl, “Eve gittiğimde yüzüğünü gördüm. Yüzüğü ne yapacağımı bilmiyorum” dedi.

Hadise boşanma davası açtı

Nisan ayında nikah masasına oturan ve evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Mehmet Dinçerler ve Hadise çifti boşanma kararı aldı.

Geçen günlerde Instagram hesabından bir açıklama yaparak ayrılık kararını duyuran Hadise, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum” dedi.

Şarkıcı açıklamanın ardından avukatı aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Mahkemeye sunulan dilekçede, Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler’in 30 Nisan 2022’de evlendikleri belirtilerek Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra, Hadise’nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı anlatıldı.

Mehmet Dinçerler’den ‘yüzük iddiasına’ yanıt

Ayrılık kararının ardından Dinçerler’in Hadise’ye evlilik teklifi ettiği 3 milyon TL’lik yüzüğü ve düğünde takılan altınları geri istediği ileri sürüldü.

Hadise’nin sanat hayatını da etkileyecek davranışlarda bulunduğu ileri sürülen Dinçerler, Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır” diyerek hakkındaki iddiaları yalanladı.

Sinan Akçıl, Hadise’den yüzüğü geri istediği iddia edilen Mehmet Dinçerler’e sahip çıktı: ‘Her duyduğunuza inanmayın’

Yorumlar kapalı.