Sinan Akçıl hem aşk iddialarını doğruladı hem de eski eşi Burcu Kıratlı’yı yalanladı

Adı Aleyna Kalaycıoğlu ile anılan Sinan Akçıl, “Aleyna, Sinan’a abi diyordu” diyen eski eşi Burcu Kıratlı’yı yalanladı: “Burcu yalan söylüyor, bana abi demiyordu. Aleyna ile güzel bir birlikteliğimiz var, çok mutluyuz.”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzel bir birliktelik

Aleyna Kalaycıoğlu doğum gününü Paris’te Sinan Akçıl’la kutlamıştı. Şarkı verdiği Talha Yıldırım’ın klip çekiminde basın mensuplarıyla bir araya gelen Akçıl, “Paris tatili nasıl geçti?” sorusu üzerine aşk itirafında bulundu:

“Aleyna çok yetenekli. Her zaman arkasındayım. Paris’te doğum günleri kutlanabilir. Bu gayet normal. Ben bu aşk haberlerinden de rahatsız değilim. Güzel bir birlikteliğimiz var, doğrudur. Çok mutluyuz.”

Burcu yalan söylüyor

Sinan Akçıl’la iki kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı, eski eşinin Aleyna Kalaycıoğlu ile ilişki yaşadığı haberleri sorulunca “Aleyna annesiyle şarkı istemeye gelmişti. Sinan’a ‘abi’ diyordu. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum” demişti.

Sinan Akçıl, Kıratlı’nın bu açıklaması hatırlatılınca şöyle dedi: “Bir kez geldi annesiyle zaten. Burcu yalan söylüyor. ‘Abi’ falan demedi Aleyna bana.”

Sinan Akçıl hem aşk iddialarını doğruladı hem de eski eşi Burcu Kıratlı’yı yalanladı

Yorumlar kapalı.