Sinan Oğan’a sinirlenen Mehmet Metiner canlı yayını terk etti

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner ile TÜRKSAM Başkanı eski MHP milletvekili Sinan Oğan arasında sığınmacılar konusunda sert tartışma çıktı. Tansiyon yükselince Mehmet Metiner stüdyoyu terk etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KRT’de sığınmacılar konusunun tartışıldığı “Referans” programına Yenişafak yazarı ve eski AKP milletvekili Mehmet Metiner ile TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan arasındaki sert tartışma damga vurdu.

KRT TV’de konuk oldukları programda sığınmacılar ile ilgili bir tartışma sırasında Sinan Oğan, Metiner’e “Stüdyo’daki konuğunuz ya Türkçe’den bir haber ya da işine gelmiyor” ifadelerini kullandı. Metiner ise Oğan’a saygısızlık yaptığını söyleyerek “Ben Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Türkçe’yi sana da öğretebilecek kadar bilen bir insanım” ifadelerini kullandı.

İki ismin üslup konusunda birbirine ağır ifadeler kullandığı programda sunucu Seçil Özer’in tansiyonu düşürme çabaları sonuç vermedi.

Yaşanan gerginlikten sonra AKP’li Metiner, “Ben bu saygısız insanlar bir arada olmak istemiyorum” diyerek stüdyoyu terk etti.

 

Sinan Oğan’a sinirlenen Mehmet Metiner canlı yayını terk etti

Yorumlar kapalı.