Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu’yla tanışma anını anlattı

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’yla evli olan Sinem Kobal, ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’ programına konuk oldu. Ünlü isim, eşiyle tanışma anını anlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen 2020’de Lalin ve 2022’de de Leyla adını verdiği kızlarını kucağına alan Sinem Kobal, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’ programına katıldı.

Kobal, “Ekranda olmayı çok özledim. Yakın zamanda inşallah dönmek istiyorum. Beni heyecanlandıran, kıpır kıpır eden bir şeyler var ama netleşince söyleyebilirim” dedi.

“GÖRÜR GÖRMEZ ÇARPILDIĞIM BİRİ”

“Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığınız anı hatırlıyor musun?” sorusuna yanıt veren Kobal, “Hatırlamaz mıyım? Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki” dedi.

Evlilik hakkındaki düşüncelerini de dile getiren ünlü oyuncu, “Mesele aslında evlilik değil. Mesele, hayatını geçirmeye gönüllü olduğun partnerinle ne yaşadığınla ilgili. Paylaştığın sevgi, saygı, emek önemli. Bunlara sahipsen, evlilik de güzel oluyor, sevgililik de” dedi.

Kobal, sözlerine “Sırf evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum. Birbirini seven iki ruh karşılaştığında o emeği vermek istiyor ve evlilik de güzel bir yol çiziyor. Aile oluyorsun, kökleniyorsun. Sana daha güçlü hissettiriyor. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini koruyor” diye devam etti.

İki çocuk annesi olan Sinem Kobal “Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu’yla tanışma anını anlattı

Yorumlar kapalı.