Şırdancı Mehmet’in uçak cezası kalktı… Mutlu haberi böyle kutladı!

Masterchef yarışmasıyla adını duyuran Şırdancı Mehmet'in yasağı kalktı, cezasının kalkması ile ilk uçuşunu memleketi Diyarbakır'a bilet alarak kutladı. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

THY tarafından 6 ay boyunca uçuş yasağı getirilen Masterchef yarışmasıyla adını duyuran Şırdancı Mehmet’in yasağı kalktı. Yolcunun marka değerini tehlike atma gerekçesiyle kara listeye alınan Mehmet Sur tekrar uçtuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü yarışma programı Masterchef ile adını duyuran Şırdancı Mehmet’in uçak yasağı kalktı. Uçuş sırasında yemek servisinin yapılmasını ardından tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yiyen ve bu anları da sosyal medyadan paylaşmasından sonra uçaklara binmesi yasaklanan Mehmet Sur’a mutlu haber geldi.

THY, yolcunun marka değerini tehlike atma gerekçesiyle kara listeye aldığı yolcuyu tekrardan listeden çıkardı. Kara listeden çıkarıldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Sur,bir daha uçakta asla şırdan yetmeyeceğini ve uçakta verilen menüyü afiyetle yiyeceğini söyledi. Ünlü isim cezasının kalkması ile ilk uçuşunu memleketi Diyarbakır’a bilet alarak kutladı.

Şırdancı Mehmet’in uçak cezası kalktı… Mutlu haberi böyle kutladı!

Yorumlar kapalı.