Valilik, tutuklandığını açıkladı: Markette kadını taciz eden kişi komiser çıktı!

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerde markette bulunan bir kişinin, eğilen bir kadının eteğinin altından görüntüsünü çektiği anlar yer aldı. Gözaltına alınan kişinin komiser olduğu öğrenilirken İstanbul Valiliği'nden de olayla ilgili açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Kağıthane’deki bir zincir markette kaydedilen görüntüler büyük tepki topladı. Söz konusu görüntülerde, eğilen bir kadının eteğinin altına telefonunu sokarak gizli gizli kaydeden kaydeden şahıs, kameralara yakalandı.

GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, Kağıthane’deki bir markette reyondaki ürünleri inceleyen kadının cep telefonuyla görüntüsünü çektiği iddia edilen S.E’yi gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapmasında şüpheli Serdar E. yakalandı. Serdar E.’nin Kağıthane’de komiser olduğu belirtilirken İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “5 Ocak 2023 tarihinde Kâğıthane ilçemizdeki bir markette meydana gelen “Cinsel Taciz” olayının şüphelisi Serdar E., güvenlik güçlerimizce yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır” denildi.

Valilik, tutuklandığını açıkladı: Markette kadını taciz eden kişi komiser çıktı!

Yorumlar kapalı.