Son Dakika… CHP İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan saldırı sonrası Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama: Kimse üzülmesin, bu ülkeye baharı getireceğiz

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik saldırı hakkında, "Arkadaşlar hiç kimse merak etmesin kimse karamsarlığa kapılmasın, emin olun 15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemal Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ü ziyareti sonrası Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezi’ne gitti. Kılıçdaroğlu’nu kapıda DSP Genel Başkanı Önder Aksakal karşıladı. İki lider, DSP Genel Merkezi’nde görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, “15 Mayıs’ta yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Huzuru, farklı düşüncelere saygıyı, dayanışmayı ve karşılıklı söylenenlerin ne kadar sağlıklı dinlendiğini göreceğiz. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Aksakal, “Demokrasinin en güzel yanı partilerin iletişimi sağlıklı yürütülmesi. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi geleneklerimizi yakışır olması temenni ediyorum. Onursal genel başkanımız Bülent Ecevit’ten aldığımız emekten yana politikalarınızla, çalışmalarımızı yürütüyoruz. 14 Mayıs seçimlerini bir önceki seçimlerden ayıran, günümüzde yaşadığımız hadisleri değerlendirdiğimiz en önemli özellik, küresel emperyalistlerin ve kadim Türkiye arasındaki bağ. Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu İstanbul İl Başkanlığına saldırıyla ilgili olarak, “Arkadaşlar hiç kimse merak etmesin kimse karamsarlığa kapılmasın, emin olun 15 Mayıs’ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak, olayları yaratanlar da sürat ile yakalanıp yargılanacaklar kimse üzülmesin. Biz üzülmüyoruz ama tabii böyle bir olayın olmaması bizim arzularımızdan birisi. Bu olmayacak bir daha Türkiye’de” açıklaması yaptı.

Son Dakika… CHP İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan saldırı sonrası Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama: Kimse üzülmesin, bu ülkeye baharı getireceğiz

Yorumlar kapalı.