Son dakika… Cristiano Ronaldo resmen Al Nassr’da!

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United ile yollarını ayırdıktan sonra hangi takıma transfer olacağı merakla beklenen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’nun yeni durağı Suudi Arabistan oldu.

“SABIRSIZLANIYORUM”

Cristiano Ronaldo imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr’ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum” şeklinde konuştu.

DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’ya Cristiano Ronaldo, Al-Nassr’dan sezon başına 200 milyon Dolar kazanacak. Yıldız isim yeni takımıyla 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Lyon ve Roma’nın eski teknik direktörü Rudi Garcia’nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro League’de 10 maç sonunda ikinci sırada bulunuyor.

2015’TEKİ SÖZÜ HATIRLANDI!

Ronaldo’nun 2015 yılında katıldığı The Johathan Ross Show’da yaptığı açıklamalar sosyal medyanın gündemine düştü.

Suudi Arabistan’a giden Ronaldo, yıllar önce şu cümleyi kurmuştu;

“Eğer derdim para olsaydı, Katar’a transfer olurdum. Muhtemelen bana daha çok öderlerdi. Benim için mesele para değil, tutku!”

Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile sözleşme imzaladı. Yıldız futbolcu Al Nassr’da yıllık 75 milyon dolar kazanacak.

Son dakika… Cristiano Ronaldo resmen Al Nassr’da!

Yorumlar kapalı.