Son Dakika… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan asgari ücrete ara zam açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz asgari ücrette ara zam görüşmelerine ilişkin olarak, "Asgari ücret müzakereleri başlayacak. Yaşanan ekonomik gelişmeler değerlendirilecek ve uzlaşmayla sonuçlandırılacak" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ODTÜ Mezunları Birliği Vakfı Konağı açılışının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Olası asgari ücret zammıyla ilgili konuşan Yılmaz “Komisyon toplanacak. Biliyorsunuz, asgari ücret müzakereleri tek taraflı değil. İşçiler var, işverenler var bir de bakanlığımız, kamu tarafı var. Müzakereler başlayacak. Mutlaka yaşanan birtakım gelişmeler, ekonomik gelişmeler enflasyon başta olmak üzere değerlendirilecek ve bir uzlaşmaya bir sonuç çıkacak. Bu müzakereleri bekleyelim. Bu detayları tartışmanın bir anlamı yok” dedi.

Yılmaz, “İşçiyi memnun edecek bir sonuç çıkacak mı” sorusuna “Bizim AK Parti’nin kurulduğundan bu yana felsefesi şu olmuştur: Çalışanları, geniş kesimleri enflasyona ezdirmemek, her zaman onların yanında olmak. Sayın Cumhurbaşkanımızın en temel ilkelerinden biri bu. Yeni bir hadise değil bu. İktidara geldiğimiz günden bugüne hep aynı politikayı izledik. Bundan sonra da aynı doğrultuda devam edeceğiz” yanıtını verdi.

Son Dakika… Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan asgari ücrete ara zam açıklaması!

Yorumlar kapalı.