Son Dakika… Devlet Bahçeli seçim sonrası ilk grup toplantısında konuştu: Parlamenter sisteme dönüş hayalleri suya düşmüştür

MHP lideri Devlet Bahçeli, yeni yasama döneminde partisinin ilk grup toplantısında yaptığı konuşmada “Parlamenter sisteme geri dönme hayalleri suya düşmüştür” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçimlerden sonra ilk kez partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli, “Türkiye siyasi kriz yıllarını geride bırakmıştır. Tartışmalı olan koalisyon hükümetlerinden ne iz ne de eser kalmıştır. 14 Mayıs seçimlerini aynı zamanda referandum olarak gören partiler tarihin yanlış yerinde yerini almıştır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, açıklamasında, “Parlamenter sisteme geri dönme hayalleri suya düşmüş, milletimiz bu siyasi hedef sahiplerine itibar etmemiştir. Milletimiz iki seçimde de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni tescil etmiştir” dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, geride kalan iki seçimde de güçlenerek çıkmıştır. Cumhur ile Cumhuriyet’in kucaklaşması, devlet ile milletin kaynaşması yeni yönetim sistemiyle daha da pekişmiştir.”

Son Dakika… Devlet Bahçeli seçim sonrası ilk grup toplantısında konuştu: Parlamenter sisteme dönüş hayalleri suya düşmüştür

Yorumlar kapalı.