Son Dakika… Esenyurt’taki tekel bayi cinayetine yayın yasağı!

Esenyurt’taki tekel bayisine düzenlenen silahlı saldırı Türkiye’nin gündemine otururken, saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi. Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen yayın yasağı kararında talebin Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geldiği belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, Esenyurt’ta bir tekel bayisine düzenlenen silahlı saldırı dehşetini konuşmaya devam ediyor. Saldırıda, Batuhan Bayındır (20) ile Yunus Emre Erzen (24) hayatını kaybetti, Yusuf Erzen (21) ise yaralandı.

Saldırının görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Şu ana kadar olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

YAYIN YASAĞI GELDİ

Soruşturma sürerken; olaya ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı.

Haber Global’in aktardığına göre; iki kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin başsavcılık tarafından yayın yasağı getirildi.

“YARGI GÜCÜNÜN OTORİTE VE TARAFSIZLIĞININ SAĞLANMASI…”

Büyükçekmece 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen yayın yasağı kararında talebin Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geldiği belirtildi.

Yasağın gerekçesinde ise şunlar yer aldı:

“Kamu güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla yazılı, görsel ve internet ortamında faaliyet gösteren medyada, sosyal medya ile her tür haber, röportaj, eleştiri ve bu içerikteki yayınlar yapılmasının T.C. Anayasası’nın 26/2 maddesi ile 5187 sayılı Kanun’un 3/2 ve CMK’nın 157/1 maddeleri gereğince yasaklanmasına…”

Son Dakika… Esenyurt’taki tekel bayi cinayetine yayın yasağı!

Yorumlar kapalı.