Son Dakika… Faik Öztrak’tan seçim sonuçlarıyla ilgili flaş açıklama! “Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kalmıştır”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak “Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kalmıştır” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztrak’ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

“Dün yapılan seçimler, Erdoğan’ın milletimizden güvenoyu alamadığını göstermiştir.

Şu an itibariyle, Sandıkların tamamına yakını sayılmış yurt dışından gelen sandıklardan sadece 300 civarında sandık henüz sayılmamıştır. Bunlar da sonucu değiştirmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda sonuçlanacağı artık kesinleşmiştir.

Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kalmıştır. Dün sandığa gidip oy veren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Katılım oranının yüzde 90’a yaklaşması demokrasimiz adına sevindiricidir.

Ayrıca, sabaha kadar uyumadan sandıkları bekleyen ıslak imzalı tutanakları alan sandık kurulu üyelerimize okul bilişim sorumlularımıza, müşahitlerimize, avukatlarımıza ve tüm gönüllülerin çabaları her türlü takdirin üzerindedir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Dün akşam sabaha kadar gösterdikleri büyük fedakarlığı 28 Mayıs’ta da göstereceklerinden ve milletimizin tek bir oyunun bile heba olmamasını sağlayacaklarından eminiz.

Önümüzdeki 15 gün boyunca hakkı, hukuku ve adaleti bu ülkeye getirmek için elimizden geleni yapacağız. Millet İttifakı, ipi önde göğüsleyecek. Biz kazanacağız. Kazanan demokrasi olacak, kazanan Türkiye olacak.”

Son Dakika… Faik Öztrak’tan seçim sonuçlarıyla ilgili flaş açıklama! “Cumhurbaşkanlığı seçimi kesin olarak ikinci tura kalmıştır”

Yorumlar kapalı.