Son dakika… İstiklal Caddesi’nde patlama! Çok sayıda yaralı var…

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Caddede panik yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olduğu belirtiliyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beyoğlu’nda patlama meydana geldiği ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

AA’da yer alan habere göre, Taksim İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi.

Son dakika... İstiklal Caddesi'nde patlama! Çok sayıda yaralı var...

Yaralıların olduğu öğrenilen patlamanın bulunduğu alanda polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan açıklama

Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Ekrem İmamoğlu’ndan açıklama

İstiklal Caddesi’deki patlama ile ilgili Emniyet ve Sağlık ekiplerimize yardımcı olunması, korku ve paniğe yol açabilecek paylaşımlardan uzak durulması zaruridir. İlgili tüm ekipler bölgede, sağlıklı bilgilendirme yapacağız.

Ümit Özdağ: “Olayın olduğu bölgeye doğru yola çıktım”

#Taksim‘deki #İstiklalCaddesi‘nde meydana gelen #patlama sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Patlama sebebiyle Anadolu yakasındaki programımı iptal ederek, olayın olduğu bölgeye doğru yola çıktım.

Son dakika… İstiklal Caddesi’nde patlama! Çok sayıda yaralı var…

Yorumlar kapalı.