Son Dakika… İYİ Parti’ye yapılan silahlı saldırı sonrası Meral Akşener’den ilk açıklama! “Beni korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey!”

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na silahlı saldırı sonrası Genel Başkan Meral Akşener'den ilk açıklama geldi. Akşener, “Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’na düzenlenen silahlı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu.  Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Sana cumhurbaşkanı demem lazım ama cumhurbaşkanı böyle konuşmaz. Recep Bey’in tehdidi üzerine partimiz 1. kattan ve 3. kattan kurşunlanıştır.

‘Sen bu işleri yanlış yapıyorsun bayan’ dendi evim basıldı. Bu defa da beni kendinle uğraştırma denildi. Bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı 2 yerden kurşunlandı.

Türkiye bir kabile devleti olamaz. Bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız. Bu seçmene yapılan büyük bir hakarettir. Aziz milletim bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize yarın size. Meral Akşener’i korkutacak adam daha anasından doğmadı. Korkmuyorum Recep Bey.”

Öte yandan Akşener, Twitter hesabından yaptığı açıklamada da şu ifadelerini kullandı:

“Devri iktidarınızda; evime, dava arkadaşlarıma yönelen tüm saldırılar cezasız kalmıştı. Bugün de İstanbul İl Başkanlığımıza silahlı saldırı düzenlendi Recep Bey! Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel!”

Son Dakika… İYİ Parti’ye yapılan silahlı saldırı sonrası Meral Akşener’den ilk açıklama! “Beni korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey!”

Yorumlar kapalı.