Son Dakika… Seçim sonuçlarının ardından Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama! “Hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim”

Millet ittifakı ortak cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarının ardından CHP Genel Merkezi'nde açıklama yaptı. İstifa edip etmeyeceği merak konusu olan Kılıçdaroğlu, "Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız" diye konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için bugün sandığa gitti. YSK Başkanı Yener tarafından yapılan son açıklamaya göre, oyların yüzde 75.42’si sayıldı.

YSK’nin 20.00 itibarıyla açıklanan verilerine göre, Erdoğan yüzde 53.41 Sayın Kılıçdaroğlu 46.59 oy oranına sahip.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tur sonuçlarına ilişkin CHP Genel Merkezi’nde açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

“Hakkınızın yenmesine müsade edemezdim etmedim. Ben bir kardeşiniz, dostunuz, amcanız her şeyden önce bu toprakların bir insanı olarak hakkınız için bolluk bereket içinde yaşayın diye mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim.

Evlatlarımız işsiz güçsüz. Onların sizin hakkınızı yemesine izin veremezdim. Hakkari’den Edirne’ye Sinop’tan Hatay’a hepimiz bir aileyiz. Her gün her şeye zam gelirken halkımın belinin bükülmesine gönlüm razı gelmezdi.

Devletin tüm imkanları bir adamın ayakalarının altına serildi. Bu yaratılmak istenen korku iklimine mücadele eden Millet İttifakının seçmenlerine ve sandıklara sahip çıkan hala sahip çıkmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğimi bilmenizi isterim.

Benim asıl üzülme sebebim ülkemi beklemeyen asıl sıkıntılardır.”

 

Son Dakika… Seçim sonuçlarının ardından Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama! “Hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim”

Yorumlar kapalı.