Son Dakika… Kılıçdaroğlu isim vermeden yüklendi: Ön yargı ile hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ardından ilk grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Kılıçdaroğlu seçim ile ilgili "Beklediğimizi alamadık, kazanamadık" değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan isim vermeden bazı gazetecileri eleştiren CHP lideri, "Kalemini satan gazeteciyi sorgulamak benim görevim" diye konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ardından ilk grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

CAN ATALAY AÇIKLAMASI!

Kılıçdaroğlu, mazbatasını almasına karşın hâlâ cezaevinden çıkarılmayan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay ile ilgili şu açıklamada bulundu:

“Derhal hapisten çıkıp yemin etmesi gerekiyor. Üzücü olan Adalet Bakanı’nın tutuklu ile hükümlü ayıramayan bir pozisyonda olmasıdır.”

“KAZANAMADIK”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçimlerle ilgili ise şu değerlendirmede bulundu:

“Bize oy veren 25 milyon aşkın vatandaşımızla aynı duygularla sandığa gittik. Ülkemize demokrasiye getirecektik, beklediğimizi alamadık. Açıkça ifade etmek gerekirse kazanamadık. Arkasından elbette eleştiriler gelecekti, saygıyla karşılıyorum. Ama kalemi eline alıp da önyargıyla hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir.”

“KALEMİNİ SATAN GAZETECİYİ SORGULAMAK BENİM GÖREVİM”

İsim vermeden bazı gazetecileri eleştiren Kılıçdaroğlu, “Kalemini satan gazeteciyi sorgulamak benim görevim. Kalemini satmayan gazetecilere saygım vardır” diye konuştu.

“KAPTAN OLARAK PARTİMİ LİMANA GÖTÜRECEĞİM”

“Türkiye küllerinden yeniden doğacak” diyen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Kimsenin yaşam tarzından ötürü eleştirilmediği güzel bir Türkiye inşa edecektik. Bundan sonra da vazgeçmeyeceğiz, inançla kararlılıkla yola devam edeceğiz. Bu ülkeye demokrasiyi gerçek anlamda getirmek için yolumuza devam edeceğiz.”

Ayrıntılar gelecek…

FATİH PORTAKAL ‘PİŞKİNLİK İÇERİSİNDE BULUNUYORSUNUZ’ DEMİŞTİ

Gazeteci Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu’nun Sözcü TV’de söylediği “Ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değildir. Sizin de ağır yenilgi demenizi doğu bulmam” sözlerine tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu için ‘Pişkinlik içerisinde bulunuyorsunuz’ yorumunu yapan Portakal, “Biz sizin askeriniz değiliz ki, biz böyle yandan fondaş falan da değiliz. Siz kime böyle doğru bulmazsınız doğru bulursunuz, onun yetkisi sizde değil. Gururla ayrılabilirsiniz. Bu şekilde pişkinlik içerisinde bulunuyorsunuz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Son Dakika… Kılıçdaroğlu isim vermeden yüklendi: Ön yargı ile hareket edenlerin gazeteciliğini sorgulamak da benim görevimdir

Yorumlar kapalı.