Son Dakika… Kılıçdaroğlu’yla görüşen Ümit Özdağ’dan açıklama: İçeriye girerken CHP Sözcüsü ‘Aman dikkat edin yerler kaygan burada’ dedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Genel Merkezi’ne giderek Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, seçimlerin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

CHP Genel Merkezi’ne giden Özdağ, görüşmenin ardından açıklama yaptı. Özdağ’ın açıklaması şöyle;

“Sayın genel başkan seçim süresinde Zafer Partisi’ni 2 kez ziyaret etmişti ve önemli görüşmeler yapmıştı. Seçimlerden sonra değerlendirme imkanımız olmadı ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim ve bu değerlendirmeyi yapmak hem de iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu. Teşekkür ederim nazik daveti için. İçeriye girerken sayın CHP Sözcüsü Faik Öztrak ‘Aman dikkat edin yerler kaygan burada’ dedi. Sonra biz de gülümsedik sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık.”

Ümit Özdağ’ın ardından konuşan Kemal Kılıçdaroğlu ise, “Sayın genel başkanla güzel bir görüşmemiz oldu. İki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Türkiye’nin sorunlarını Ortadoğu’yu, dünyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Seçimleri, seçim sonuçlarını yerel yönetimleri, yerel yönetim seçimlerini birlikte değerlendirdik. Hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorduğu “Yerel yönetimlere yönelik birlikte hareket etme durumunuz olacak mı?” sorusuna ise cevap vermedi.

Son Dakika… Kılıçdaroğlu’yla görüşen Ümit Özdağ’dan açıklama: İçeriye girerken CHP Sözcüsü ‘Aman dikkat edin yerler kaygan burada’ dedi

Yorumlar kapalı.