Son Dakika… Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün öğle saatlerinde farklı noktalarda çıkan yangınlar devam ediyor. Ayrıca Akseki'de başlayıp Manavgat'a sıçrayan yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarılar Mahallesi’nde büyüyerek genişleyen yangın, Manavgat Devlet Hastanesi’nin bulunduğu bölgeyi de tehdit etmeye başladı. Alevlerin yaklaşık 1 kilometre kadar yaklaştığı hastanenin tedbir amaçlı tahliye edilmesi kararlaştırıldı. Hastanede yatan hastalar Antalya merkez ve Alanya ilçesindeki hastanelere götürülmesi için çalışma başlatıldı. Hastaneye getirilen tam donanımlı ambulanslarla hastaların sevk edilmesine çalışılıyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada; “Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş’ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” dedi. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit de Oymapınar Barajı’nda mahsur kalan 10 vatandaşın kurtarıldığını açıkladı. Alevlerin yaklaşık 1 kilometre kadar yaklaştığı Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor.” dedi.

CAN KAYBI 3’E YÜKSELDİ

Orman yangınında ölü sayısı 3’e yükseldi. Akseki’nin Kepezbeleni köyünde dün akşam 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel’in ölümünün ardından, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2 vatandaşın daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş’ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.” dedi.

OYMAPINAR BARAJI’NDA MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

Güzelyazı köyü Oymapınar Barajı’ndaki bir restoranda mahsur kalan 10 kişi kurtarıldı. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, “Oymapınar Barajı’nda mahsur kalan 10 vatandaşımız kurtarıldı, hastanede kontrol altına alındı. Dumandan etkilenmişler, hayati tehlikeleri yok” dedi.

Son Dakika… Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor

Yorumlar kapalı.