Son dakika: Pakize Suda yaşamını yitirdi

Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden oyuncu ve yazar Pakize Suda tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesi'nde 70 yaşında yaşamını yitirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda’dan acı haber geldi. Suda’nın beyninde pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Acı haberi Pakize Suda’nın yeğeni Dilara Elagözlü, duyurdu. Elagözlü, yaptığı açıklamada, “Bir süredir rahatsız olan ve tedavi görmekte olan sevgili teyzemiz Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu bu sabah yaşamını yitirmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Cenaze bilgilerini daha sonra paylaşacağım” ifadelerine yer verdi.

PAKİZE SUDA KİMDİR?

23 Nisan 1952 İzmir doğumlu Pakize Suda 70 yıl yaşındaydı. Ekran önü kariyeri boyunca çok sayıda programın sunuculuğunu üstlendi, dizi ve film projelerinde yer aldı.

Lezzete Yolculuk programı ile çeşitli yörelerin yemek ve kültürlerini tanıttı. Her Şeyi Konuşalım programında magazin gündemi yorumladı.

Erguvan Yılları, Pembe Patikler, Hayat Bilgisi, Davetsiz Misafir, Sevda Çiçeği dizilerinde rol aldı.

Dobra Dobra, Her Şeyi Konuşalım, Konuşa Konuşa, Lezzet Yolculuğu, Lezzete Yolculuk, Miş Muş Lütfen Bu Konuya Girmeyelim, Pakize Suda İle Gece Yarısı, Pakizeli Günler, Söylemezsem Olmaz, Türkiye Konuşuyor programlarının sunuculuğunu üstlendi.

Son dakika: Pakize Suda yaşamını yitirdi

Yorumlar kapalı.