Son Dakika… Türk futbolunun en pahalı transferi: Arda Güler resmen Real Madrid’de!

Fenerbahçe Kulübü Arda Güler transferi için Real Madrid ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi. 18 yaşındaki milli yıldızın havalimanındaki görüntüleri sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk futbol kamuoyu Arda Güler’in dev transferine kilitlendi… Fenerbahçe Kulübü İspanyol devi Real Madrid ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP’a bildirdi. İşte Fenerbahçe’den yapılan açıklama:

”Futbol A Takımı oyuncularımızdan Arda Güler’in, İspanya’nın Real Madrid CF kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.”

18 yaşındaki milli futbolcu bonuslarla birlikte 30 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Türkiye’den Avrupa’ya giden en pahalı transfer olacak.

TRANSFERİN DETAYLARI

  • 20 milyon euro bonservis
  • 10 milyon euro bonus
  • Sonraki satıştan %20 pay

HAVALİMANINDA İLGİNÇ GÖRÜNTÜ

İstanbul’dan Madrid’e gitmek için havalimanına gelen Arda Güler, özel uçağa geçmeden önce yoğun güvenlik önlemleri altında alana giriş yaptı. Polis memurlarının koluna girerek götürdüğü Arda’nın o görüntüleri sosyal medyada sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Yılın transferine imza atan Arda Güler’in hiçbir Fenerbahçeli yöneticinin eşliği olmadan bu şekilde yolcu edilmesi ciddi şekilde eleştirildi.

Genç yıldız sağlık kontrolü sonrası Real Madrid ile sözleşmeye imza atacak ve anlaşma akşam saatlerinde resmi olarak duyurulacak.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı, milli futbolcu Arda Güler Real Madrid Kulüp Başkanı Florentino Perez’in de katılımıyla yarın TSİ 13.00’te Madrid’in Valdebebas bölgesindeki Real Madrid Sportif Şehri adlı tesislerinde basına tanıtılacak.

Real Madrid, Fenerbahçe’den Arda Güler’i kadrosuna kattığını açıkladı. İspanyol devi, 18 yaşındaki futbolcu ile 6 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sosyal medyadan Türkçe bir paylaşım yapan İspanyol Kulübü transferi ‘yükleniyor’ olarak duyurdu.

Son Dakika… Türk futbolunun en pahalı transferi: Arda Güler resmen Real Madrid’de!

Yorumlar kapalı.