‘Su testisi su yolunda kırılır’ demişti: Hıncal Uluç’un ölümünün ardından Defne Joy Foster, Twitter’da gündem oldu

Sabah yazarı ve spor yorumcusu Hıncal Uluç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uluç'un ölümünün ardından Uluç'un yıllar önce sert bir dille eleştirdiği Defne Joy Foster, sosyal medyada gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok sayıda ameliyat geçiren Hıncal Uluç‘un ölümünün ardından 2011 yılında yaşamını yitiren Defne Joy Foster, Twitter’da Türkiye gündemine girdi.

DEFNE JOY FOSTER’I ELEŞTİRMİŞTİ

Oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster 2 Şubat 2011’de Kadıköy Caddebostan’da Ahmet Altan‘ın oğlu Kerem Altan‘ın evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmişti.

Hıncal Uluç da ölümüyle Türkiye’yi yasa boğan Defne Joy Foster’la ilgili bir yazı kaleme alarak “Defne’nin ölümü tipik bir ‘Su testisi, su yolunda kırıldı’ olayıdır” ifadelerini kullanmıştı.

Yıllar sonra katıldığı programda konuyla ilgili konuşan Uluç, “Keşke o cümleyi yazmasaydım” diyerek pişmanlığını dile getirmişti.

TWITTER’DA GÜNDEM OLDU

Hıncal Uluç’un ardından Defne Joy Foster’ı Twitter’da gündem yapan birçok kullanıcı, “Hıncal Uluç ölmüş, bir kez daha Defne Joy Foster’ı rahmetle anıyorum” yorumunu yaptı.

İşte o paylaşımlardan bazıları…

‘Su testisi su yolunda kırılır’ demişti: Hıncal Uluç'un ölümünün ardından Defne Joy Foster, Twitter'da gündem oldu ‘Su testisi su yolunda kırılır’ demişti: Hıncal Uluç'un ölümünün ardından Defne Joy Foster, Twitter'da gündem oldu

‘Su testisi su yolunda kırılır’ demişti: Hıncal Uluç’un ölümünün ardından Defne Joy Foster, Twitter’da gündem oldu

Yorumlar kapalı.