Süleyman Soylu canlı yayında gazeteci Mehmet Akif Ersoy’a “bir tanem” diye hitap etti

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un konuğu oldu. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Soylu, canlı yayın esnasında gazeteci Ersoy'a "bir tanem" diyerek hitap etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul 2. bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un konuğu oldu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Soylu, canlı yayın esnasında gazeteci Ersoy’a “bir tanem” diyerek hitap etti. Canlı yayın esnasında hatasını fark eden Soylu hitabını düzelterek ‘Mehmet Akif Bey’ diye seslenmesi dikkatlerden kaçmadı.

“O REKLAMLARI KALDIRACAĞIZ”

Seçime sayılı günler kala İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun çıkışları dikkat çekiyor. Son olarak 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini “darbe girişimi” olarak nitelendirmişti.

Geçtiğimiz günlerde de emniyet teşkilatı içinde yeni yapılanma ortaya çıkarıldığından söz etti. Katıldığı son televizyon programlarından birisinde tespit edilen yapı içinde yer aldığı anlaşılan polisler için “gerilla polisler” değerlendirmesini yapmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, LGBTİ+’ları hedef gösteren açıklamalarının ardından bu kez bir krem reklamından rahatsız oldu. Soylu, “Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum? Bir krem. Diyor ki, ‘Kız kıza yakın olmak kadar doğal’ diyor. Tövbe estağfurullah. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız” demişti.

Süleyman Soylu canlı yayında gazeteci Mehmet Akif Ersoy’a “bir tanem” diye hitap etti

Yorumlar kapalı.