Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim…

Tv8’in fenomen yarışma programı Survivor 2023’ün 25 Ocak Çarşamba akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde eleme heyecan yaşandı. İlk hafta Ümit Erdim’in elenerek veda ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları Yusuf Güney, Aziz, Aleyna ve Chaby oldu. Yapılan oylama sonucu iddialı isim Survivor 2023’e veda etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’a veda eden yarışmacı belli oldu. Survivor 2023’te izleyicilerin büyük bir heyecana beklediği ikinci eleme gecesi heyecanı bugün yaşandı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor, yayınlandığı her dönemde ilgiyle takip edilerek reyting rekorlarına imza atıyor. Heyecanın giderek arttığı yarışmada bu hafta eleme potasına çıkan 4 isimden biri adaya ve şampiyonluk hayallerine veda etti.

ELENEN İSİM HERKESİ ŞAŞIRTTI

Survivor yarışmasında adaya ikinci veda eden isim 25 Ocak 2023 Çarşamba gecesi yayınlanan yeni bölüm ile beraber belli oldu. Elenen isimi Acun Ilıcalı açıkladı.

Yapılan oylama sonunda Aleyna diğer üç adaydan daha az sms oyu alarak adaya veda eden isim oldu. Böylelikle Survivor 2023’ün ikinci elenen ismi Aleyna olmuş oldu.

Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim…

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı tarafından açıklanan noter onaylı SMS oyu sıralamasına göre en az oya sahip yarışmacı Aleyna oldu ve elenerek Survivor’a veda etti.

SURVİVOR 2023’DE YENİ KARAR

Acun Ilıcalı eleme konseyince çarpıcı açıklamalarda bulundu. Survivor’a milyonlarca kişinin başvuru yaptığını her defasında dile getiren Ilıcalı, Survivor 2023 sezonu için normalin üstünde bir yedek yarışmacı sayısı olduğunu açıkladı.

Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada “Devam edemeyeceğim diyen yarışmacıların yerine gelebilirler. Ada hayatı ile ilgili görüntüler izleyicilerimizin isteği doğrultusunda artacak fakat şartlar iyice zorlaşacak. Yarışmacılar mental bölümünde kendilerini koruyabilecekler mi merak ediyorum” dedi.

Survivor 2023’e veda eden yarışmacı belli oldu! Herkesi şaşırtan isim…

Yorumlar kapalı.