Survivor All Star 2022’ye katılacak olan ilk yarışmacı belli oldu!

Survivor 2020'de Cemal Can Canseven ile finale kalan ancak şampiyon olamayan Barış Murat Yağcı, Survivor All Star 2022'ye katılacağını açıkladı. Yağcı, "Bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor’ın bu yıl All Star formatında düzenlenecek yeni sezonuyla ilgili eski yarışmacı Barış Murat Yağcı’dan açıklama geldi. Cemal Can Canseven’in şampiyonluğuyla sonuçlanan Survivor 2020’de büyük finale kalmayı başaran ve zorlu yarışmayı ikinci olarak tamamlayan Barış Murat Yağcı, Survivor 2022’ye katılacağını söyledi.

Yağcı, “Survivor All Star 2022’ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım” dedi.

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğdu.

Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine devam ediyor.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kaldı ve bir dönem modellik yaptı.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan Kocamın Ailesi ile oyunculuk kariyerine başladı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı. Ancak Yağcı’nın yıldızı Survivor 2020 ile parladı.

Survivor All Star 2022’ye katılacak olan ilk yarışmacı belli oldu!

Yorumlar kapalı.