Survivor All Star’da, bir kişi daha adaya veda etti

Survivor’da dün akşam heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Tüm hafta boyuna dokunulmazlıkları peş peşe kaybeden kırmızılı takımdan Batuhan, Sema, Ayşe ve Anıl potada SMS oylamasına çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor eleme konseyinde dün gece tansiyon oldukça yüksekti. Öyle ki, 5 kişi kalan kırmızı takımdan dört kişi eleme potasında SMS oylamasına çıktı.

Survivor’da bu hafta ünlüler takımı tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybetti. Bu nedenle eleme adayları; Ayşe, Anıl, Sema ve Batuhan oldu. Yapılan SMS oylaması sonuçlarına göre Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan arasından en az oyu alan yarışmacıyı Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor’dan bu hafta elenen yarışmacı Sema Aydemir oldu.

“AĞLAYARAK GİTMEK İSTEMİYORUM”

Survivor’dan elenen Sema veda konuşmasında; “Çok zorlu bir Survivor yaşadım, herkes gibi. İkisinde de bu kadar zorlanmamıştım. Bunu biliyorum ki benim 4-5 ayın sonunda kafam gidiyor. Özlem beni vurmaya başlıyor. Pes etme diye kendime söylemiştim. Burası çok duygusal olan insanların yeri olmadığını biliyorum. Çok mutluyum, burada olmaktan, buraya layık görülmekten çok mutluyum. Buradan giderken de ağlayarak da gitmek istemiyorum. Herkesi özleyeceğim. Beni performans birincisi yapan rakiplerime ve Nagihan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Survivor All Star’da, bir kişi daha adaya veda etti

Yorumlar kapalı.