Survivor şampiyonu kim oldu? 2023 Survivor birincisi açıklandı!

Survivor şampiyonu bu akşam canlı yayında belli oldu. 2023 Survivor, kıyasıya rekabete sahne olurken heyecanlı anlar yaşattı. Büyük mücadelelerin ardından final koltuğuna iki kişi oturdu. Yarışmanın takipçilerinin gözler ise "Survivor kim kazandı, kim şampiyon oldu?" sorusuna çevrildi. Yapılan SMS oylaması sonucuna göre Nefise Karatay ve Özgür Tetik arasından bir isim bu sene Survivor birincisi oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor şampiyonu belli oldu! 2023 Survivor’da final heyecanı yaşandı. Bu sene Ünlüler, Gönüllüler ve Fenomenler konsepti ile izleyici karşısına çıkan Survivor nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Survivor’da finalist koltuğuna Nefise ve Özgür oturmaya hak kazandı. Peki, Survivor’ı kim kazandı, şampiyon kim oldu? İşte, 2023 Survivor birincisi olan isim hakkında detaylar…

SURVİVOR FİNALE KİM KALDI?

12 Haziran Pazartesi akşamı yarı finali gerçekleşen Survivor’da final heyecanı yaşanıyor. Survivor yarı finalde yer alan Ertuğ, Yusuf, Nefise ve Özgür arasından iki kişi SMS oylaması sonucuna göre finalist oldu.

Survivor şampiyonu kim oldu? 2023 Survivor birincisi açıklandı!

SURVİVOR’I KİM KAZANDI?

İlk etapta şampiyonluk hayallerine veda eden isim Ertuğ oldu. Geriye kalan üçlü arasından bir sonraki elenen isim Yusuf oldu. Böylelikle; final koltuğuna Özgür ve Nefise oturdu.

SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Survivor birincisi olmak için Nefise ve Özgür arasında son bir mücadele yaşandı. SMS oylaması sonucuna göre 2023 Survivor şampiyonu Nefise oldu.

Survivor şampiyonu kim oldu? 2023 Survivor birincisi açıklandı!

Yorumlar kapalı.