Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz’ın son hali

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen isimlerden. Duymaz, yaptırdığı estetikle yine gündeme gelmeyi başardı. Peki Taha Duymaz kim, kaç yaşında?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köy evinde yaptığı yemek videolarıyla sosyal medya fenomeni olan Taha Duymaz, son dönemde yaptırdığı estetiklerle adından sıkça bahsettiriyor. Peki Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında?

Taha Duymaz’ın son hali

Taha Duymaz ilk fenomen olduğu zamanlardan bu yana oldukça değişen isimlerden. Geçtiğimiz dönemde bir dizi estetik yaptırdığı iddia edilen Duymaz,  kulaklarında görülen değişimle estetik haberlerine konu olmuştu. Taha Duymaz, kulaklarına işlem yaptırdığı iddialarını reddetmişti. Şimdi de Taha Duymaz’ın saçlarına perma yaptırması gündem oldu.

 Taha Duymaz’ın son hali

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz'ın son hali

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz'ın son hali

 Taha Duymaz kim, kaç yaşında?

Taha Duymaz, Hatay’ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü’nde yaşıyor ve henüz 18 yaşında olmasına rağmen çok basit malzemelerle dikkat çeken yemekler hazırlıyor. 4. sınıfta okulu bırakan Taha Duymaz, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle arabaya binemiyor ve zamanının çoğunu bu sebeple köyde geçiriyor. Taha’nın yemek videoları kız kardeşi tarafından çekiliyor ve yemek hazırlaması sırasında kız kardeşi de kendisine zaman zaman yardımcı oluyor.

Instagram’da 1.2 milyon Tiktok’ta ise 1.9 milyon takipçisi bulunan Duymaz, burada hazırladığı videolarla fenomen hale gelmişti.

Taha Duymaz kimdir, kaç yaşında? Taha Duymaz’ın son hali

Yorumlar kapalı.