Taha Duymaz’ın ablasının paylaşımı yürekleri dağladı: Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu

Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, depremde enkaz altında kalmış ve cenazesine 17 Şubat'ta ulaşılmıştı. Ünlü ismin ablası Semiha Duymaz ve kardeşi Burak Duymaz'ın hayatını kaybeden sosyal medya fenomeniyle ilgili paylaşımları yürek yaktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısıtlı imkanlarla çektiği yemek tarifi videolarıyla sosyal medyada fenomen hale gelen Taha Duymaz, deprem felaketinde iki kardeşi Melek ve Umut, halası Hülya Demiralp ve eniştesi Cuma Demiralp ile enkaz altında kalmıştı.

Arama kurtarma ekipleri, Hatay kent merkezinde bulunan sekiz katlı bir binanın zemin katında ailesiyle depreme yakalanan fenomene ulaşmak için günlerce çalışmıştı.

Taha Duymaz ile kardeşleri Melek ve Umut’tan, 17 Şubat’ta acı haber gelmişti. Enkaz altında Duymaz kardeşlerin cenazelerine ulaşılmıştı.

Kardeşlerini kaybetmenin acısıyla zor günler yaşayan Taha Duymaz’ın ablası Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Taha’nın yemek yaparken çektiği bir videosunu yayınlayan Duymaz, şu ifadeleri kullandı:

“Ben köyde, annemdeyken ‘Taha çok acıktım’ dedim. ‘Abla yufka aldım, börek mi yapayım sana baklava mı?’ dedi. Son yaptığı ve son yediğim yemeği oldu. Allah’ım senden razı olsun iyi kalpli kardeşim. Huzurla uyu. Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu. Her şeyim.”

Taha Duymaz'ın ablasının paylaşımı yürekleri dağladı: Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu

Sosyal medya fenomeninin diğer kardeşi Burak Duymaz ise, Taha Duymaz’a attığı son mesajların ekran görüntüsünü yayınladı.

Sabah 05.21’de kardeşine, “Taha cevap ver. İyi misiniz?” yazdığı görülen Duymaz, ekran görüntüsünü; “Keşke o sabah hiç yaşanmasaydı” notuyla paylaştı.

Taha Duymaz’ın ablasının paylaşımı yürekleri dağladı: Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu

Yorumlar kapalı.