Taha Duymaz’ın ölüm haberini doğrulayan CZN Burak isyan etti: Taha’ya yapılan zorbalıklara değdi mi?

CZN Burak, sosyal medyada ortaya atılan ‘Taha Duymaz’ın cansız bedenine ulaşıldı’ haberini doğruladı. Büyük üzüntü yaşayan CZN Burak, "Tek bir şey soracağım. Taha'ya yapılan zorbalıklara değdi mi? Ben depremin ikinci günden itibaren oradaydım, o günden itibaren 'Taha yalan söylüyor' demeye başladınız. Gerçekten Allah'a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’da yaşayan ve depremin ardından enkaz altında kaldığı belirlenen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın cansız bedenine ulaşıldı. Acı haberi, CZN Burak adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir doğruladı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 vüyüklüğündeki depremler 10 ilde ağır yıkımlara neden oldu. Hatay’da yaşayan ve çektiği yemek videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşleri de depremde enkaz altında kaldı.

Günlerdir haber alınamayan Duymaz ve kardeşlerinden acı haber geldi.

Haberi, CZN Burak adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Burak Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile doğruladı.

Taha Duymaz’ın ailesi ile konuştuğunu belirten Özdemir, “Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum” dedi.

İSYAN ETTİ: ‘DEĞDİ Mİ?’

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Özdemir, Taha Duymaz’ın enkaz altında olmadığı ve ‘sosyal medya takipçi sayısını artırmak için yalan söylediği’ iddiaları hakkında da şunları söyledi:

“Tek bir şey soracağım. Taha’ya yapılan zorbalıklara değdi mi? Ben depremin ikinci günden itibaren oradaydım, o günden itibaren ‘Taha yalan söylüyor’ demeye başladınız. Gerçekten Allah’a havale ediyorum.”

Taha Duymaz’ın ölüm haberini doğrulayan CZN Burak isyan etti: Taha’ya yapılan zorbalıklara değdi mi?

Yorumlar kapalı.