Tarım politikasını golf sahasında anlatan Sarıgül’den eleştirilere yanıt: Maça çıkmayan boksör madalya alamaz

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, golf sahasında Türkiye'nin tarım politikasına ilişkin açıklamada bulunmuş, çektiği videoyu sosyal medyadan da paylaşınca alay konusu olmuştu. Sarıgül, eleştirilere "Golf sahası ya da tarla olması önemli değil" diyerek yanıt verdi söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, golf sahasında tarım politikasıyla ilgili açıklamalarda bulunarak “Sevgili kardeşlerim, sevgili yurttaşlarım. Ben aylardır tarım diyorum, bugün Bill Gates tarım söylemiş. Bill Gates söyleyince inanıyorsunuz da Erzincanlı Sarılgül söyleyince niye inanmıyorsunuz? Ben bunu Bill Gates’dan daha önce söyledim. Türkiye’nin kurtuluşu tarım, tarım, tarım. Çiftçilerimize destek, çiftçilerimize destek… Türkiye Değişim Partisi iktidarında çiftçilerimizin yüzü gülecek. Tarımda da ülkemiz dünyanın sayılı ülkesi olacak” demiş, görüntüleri sosyal medyada paylaşmıştı.

Sarıgül: Yeni anayasayı destekleyeceğiz

Gelen tepkilere yanıt veren Sarıgül, golf sahası ya da tarla olmasının önemli olmadığını iddia ederken, “Burada lafın nerede söylendiği önemli değil, konunun içeriği önemli. Golf sahası ya da tarla olması önemli değil. Söylediklerimde eleştirecek bir şey bulamayanlar, ‘Eksik ya da fazla söyledin’ değil de, ‘Niye golf sahasının arkasında söyledin’ diyorsa, canları sağ olsun. Eleştiriye açığız. Sosyal medyadaki yorumların hepsine saygımız, sevgimiz sonsuz. Bizim boksör madalyalarımız var. Maça çıkmayan boksör madalya alamaz,” dedi.

Tarım politikasını golf sahasında anlatan Sarıgül’den eleştirilere yanıt: Maça çıkmayan boksör madalya alamaz

Yorumlar kapalı.