‘Tayt’ çıkışı gündem olmuştu: Nükhet Duru TRT dizisinde rol alacak

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, iddiaya göre TRT Dijital'in yeni projesi 'Eyvah Ramazan Bey'in kadrosuna dahil oldu. Dizinin kasım ayının ilk haftası sete çıkması planlanıyor. Duru, son olarak 'tayt' giyen kadınlara yönelik sözleriyle gündem olmuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRT Dijital, yeni projesi ‘Eyvah Ramazan Bey’i duyurdu. Yapımcılığını Sekans Yapım’ın üstlendiği dizinin okuma provaları başladı.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, kasım ayının ilk haftası sete çıkması planlanan dizide Ramazan beyi Altan Erkekli canlandıracak.

Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak şarkıcı Nükhet Duru dahil oldu.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Murat Akkoyunlu, Mehtap Bayri, Burak Alkaş, Çiğdem Batur, Berat Efe Parlar, Damla Alibeşe, Esin Gündoğdu gibi isimler yer alacak. Hüseyin Başarıcı’nın yöneteceği komedi türündeki dizinin senaryosu da Hüseyin Başarıcı ve Ayşe Banu Başarıcı imzası taşıyor.

‘Tayt’ çıkışı gündem olmuştu

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, katıldığı bir davette kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu söylemişti.

68 yaşındaki şarkıcı “Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir, ‘Dur!’ deyin artık” diyerek taytların kadınlara yakışmadığını dile getirmişti.

“Tunikle giyilirse tamam”

Ünlü şarkıcı sözlerine “Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince yurtdışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız…” diyerek devam etmişti.

 

‘Tayt’ çıkışı gündem olmuştu: Nükhet Duru TRT dizisinde rol alacak

Yorumlar kapalı.